fredag 9 september 2011

Hantverkshelg

Under ett veckoslut i augusti träffades vi, drygt ett 20-tal medlemmar, för att hantverka tillsammans i Folk & Trädgårds växthus. Det var så trevligt att vi genast bestämde oss för att göra en tradition av detta. Nu fanns tiden att både göra något med händerna men också samtala med andra som man sällan hinner umgås med. Endst snabba möten i större sammanhang eller inte alls eftersom vägarna inte korsas.
Var och en sysslade med det man ville och det blev riktigt många olika verksamheter. Det mera udda var när Anna klädde en gammal parabol i marint motiv i mosaik för att gräva ner i gräsmattan och fylla med vatten för att få en minidamm.
Ett mycket positivt spontant möte ägde rum då en dam kom till butiken för att köpa garn. Det visade sig att hon skulle ha en färgarträff med vänner från en gemensam resa. Det framgick också att hon använder färger som visserligen endast fungerar på djurfibrer men där färgningen inte kräver värme. Det lät mycket spännande och vi har bokat in henne till ett stickcafé längre fram. Ska bli spännande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar